Koulutus toteutetaan lähiopetuksena kerran kuussa pidettävänä kahdeksan tunnin koulutuspäivänä. Koulutuspäivät on rakennettu juhlien teemojen ympärille. Koulutuspäivinä valmistetaan kyseiseen teemaan sopivia tuotteita ja näin saadaan koko koulutuksen aikana kerättyä runsas tuotevalikoima, joita voit käyttää tulevien juhlien järjestelyssä. Koulutuksen lopuksi suoritetaan näyttö tutkinnon osan arvioimiseksi ja todistuksen saamiseksi.
TEEMA JA AJANKOHTA
Häät, 20.8.2023 Sunnuntai
* Jäätelö, Vaahdotettava piirakka, Kääretorttu/leivos
Ristiäiset, 9.9.2023 Lauantai
* Vauvakoriste, Pikkuleivät, Rivileivokset, Suolainen tuote
Lasten juhlat, 1.10.2022 Sunnuntai
* Kakkutikkarit, Numerokakku, Rieskarulla
Rippijuhlat, 28.10.2023 Lauantai
* Kakkupohja, Kermakakku, Marsipaanikoristeet, Ohrarieska
Joulujuhla, 26.11.2023 Sunnuntai
* Tortut, Glögikakku glaze, Pikeripiparit
Muistotilaisuus, 13.1.2024 Lauantai
* Kampanisut, Juhlakranssi, All in one
Häät,11.2.2024 Sunnuntai
* Macaron, Suolaset tuulihatut, Croissant
Syntymäpäivät, 16.3.2024 Lauantai
* Patisserie annokset
Pääsiäinen, 14.4.2024 Sunnuntai
* Rahkapiirakka, Rahkapulla, Suklaa
Valmistujaiset, 4.5.2024 Lauantai
* Voileipäkakun leipä, Voileipäkakku, Yo-pikkuleivät
Varapäivä, 19.5.2024 Sunnuntai
Näyttö, 25.5.2024 Lauantai
Viimeinen hakupäivä 4.8.2023.
Käy katsomassa leipuri-kondiittori opiskelijoiden valmistamia leivonnaisia osoitteessa www.instagram.com/konditorialappia