Pienleipomotuotanto 15 osp

Koulutuksessa opit valmistamaan monipuolisesti erilaisia leipomotuotteita. Kakut, pitkot, leivät ja monet muut leivonnaiset opit valmistamaan mestarin ohjauksessa.

Koulutus toteutetaan kerran kuussa lauantaina tai sunnuntaina pidettävänä kahdeksan tunnin koulutuspäivänä. Jokaiselle päivälle on oma oppimistavoitteensa. Koulutuksen lopuksi suoritetaan näyttö tutkinnon osan arvioimiseksi ja todistuksen saamiseksi.

1. Kahvileipä 19.8.2023 Lauantai
o Pitkot
o Leikkopitkot
2. Uppopaistotuotteet 10.9.2023 Sunnuntai
o Munkit
o Donitsit
3. Kaulittavat tuotteet 30.9.2023 Lauantai
o Viinerit
o Kroisantit
4. Pikkuleivät 29.10.2023 Sunnuntai
o Pursotettavat pikkuleivät
o Herrasväen pikkuleivät
o Kahvikakut
5. Kaulittavat tuotteet 25.11.2023 Lauantai
o Voitaikina
o Briossi
6. Leivät 14.1.2024 Sunnuntai
o Juurileipä
o Perunarieska
o Vehnäleipä
o Ruisleipä
7. Suolaiset leipomotuotteet 10.2.2024 Lauantai
o Pasteijat
o Suolaiset piirakat
8. Erikoisruokavaliotuotteet 17.3.2024 Sunnuntai
o Gluteeniton pulla
o Gluteeniton leipä
o Munaton kakkupohja
9. Suolaiset leipomotuotteet 13.4.2024 Lauantai
o Voileipäkakut
o Karjalanpiirakat
10. Kakut 5.5.2024 Sunnuntai
o Moussekakut
o Perinteiset kermakakut
11. Varapäivä 18.5.2024 Lauantai
12. Näyttö Erikseen sovittavana päivänä tai 26.5.2024 Sunnuntai